Wish you were here.

Nu är hon klar. Har velat fram och tillbaka om hon ska få en bakgrund eller ej. Har inte kommit fram till något ännu. Funderar fortfarande. Ska hon få det? I sånna fall, ska det bara vara svart?

Har under tiden jag tecknat lyssnat ihjäl mig på en ny favorit.

 



Blackmore´s Night - Wish you were here.


Regnrusk.

Väldigt bra väder ute för att ha en bra anledning till att fixa till saker på insidan. Jag har precis kört igång en tvätt&tork, vikt tvätt med min älskade vikbräda a la Sheldon Cooper (The Big Bang Theory). Den är underbar!

Funderar på att städa till pysselrummet och fixa till det lite, har gått lös på 2 fågelholkar som jag har fixat till lite. De såg så trötta och livlösa ut när de hängde ute. Nu är de färgglada och hemtrevliga för pippifåglarna. Dock ser pysselrummet ut som en bomb slagit ned, och jag måste få till min sida som jag vill ha den. Delar rummet med min mor, och vi har delade åskiter om rummet. Så vi har delat det på mitten! Smart va? ;-)


Så blev min första fågelholk jag gav mig på. Var lite fyndig och skrev Boett, skulle bli holkens adress. Bo nummer 1.

Har tyvärr ingen bild på min senaste holk. Skulle hänga upp den men det blev inte så, och nu regnar det.

Nä, städa lite grann och sen försöka bli klar med Red Queen.



Red Queen.

Håller just nu på att skapa denna vackra skönhet. Ni känner nog igen henne från "Alice i Underlandet"
(puh vad när jag var att skriva det jag jämt säger...underl*vet)

Red Queen.

 

Är inte riktigt klar, som ni ser. Det maffiga röda burret till hår måste komma på plats.

Återkommer med resultatet.


Grisar är så otroligt söta. Jag vill ha en gris...

Min andra teckning med ProMarkers. Eftersom jag är så himla förtjust i grisar så var jag bara tvungen att rita denna sötnos! <3


Mina första ProMarker-pennor...



I fredags köpte jag 2 set med ProMarker-pennor på Kreatima. Sammanlagt 24 st, och 2 Blender pen... eftersom det ingick en i varje set. Är riktigt nöjd med mina pennor, har varit sugen på att pröva dessa huuur länge som helst. Suktat efter dom, och när jag nu såg erbjudandet på Kreatima kunde jag inte låta bli!

Dock insåg jag att jag behövde köpa annat papper än det akvarellpapper jag hade hemma, så fick införskaffa ett block Letraset Bleedproof Marker Pad A4. Och genast kändes pennorna mycket bättre.


 

/Over and out.


Kämpar för att få igång flåset igen.

Har börjat gett mig ut i löparspåren nu. Har min bror att träna med, det är så himla kul att träna med någon och peppa varandra. Idag tog vi 1 mila spåret. Han sprang de första 6 km och jag cykla efter. Sedan bytte vi, och jag sprang de sista 4. Dock var det tänkt att jag abra skulle springa 2, men jag pallade faktiskt 4! Kändes underbart!

Och känns underbart nu också, skönt att vara igång igen.

Ska hålla i det den här gången, inte jobba upp konditionen under ett år och sedan sluta ett halvår för att sedan börja om igen. Då tappar jag bara suget och det tar lång tid för mig att komma igång igen.

Så nu blir det att springa med brorsan varannan dag.

Taggar inför den 21:a.

/Over and out.


Äntligen känner jag hopp.

Kollade mailen, och vad fick jag syn på? Ett mail som var positivt. Jag har nämligen blivit kallad till rekryteringsdag/anställningsintervju. Äntligen.

Men, jag måste ju prestera bra på testerna dock. Och jag har legat lågt med träning sedan muck... men hopp har jag.



/Over and out.

En ny start.

En ny blogg, eller ska man kanske uttrycka sig: En till blogg.

Den här bloggen hade jag tänkt använda för min kreativa sida. Visa upp allt jag gör. Från teckningar och sy kuddar till kanelbullar.

Namnet Quinli. Ett kärt namn som kom till när jag spelade en hel del World of Warcraft. Hade en kvinnlig kossa som var Shaman (för er som inte förstår vad shaman är, så är det inte så viktigt). Kvinnlig = Quinli. Smart va? Plus att jag tycker det va ett vackert namn.

Ska fortsätta pilla lite med designen så att jag känner mig klar och redo för en ny blogg med nya möjligheter. *blink*

/Over and out.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!